• one
    • two
    • three
    • mangkok

      mangkok

    • piring

      piring

    • cup & bodo

      cup & bodo

    • baki

      baki

    • dinner set

      dinner set

    • asbak

      asbak

    • kids

      kids

    • pepet

      pepet

    • pawon

      pawon

      parabot

    naha milih kami

    Dongguan Hongkang melamin Produk Co., Ltd didirikan dina 2009.We anu specializing dina produk melamin manufaktur, ngembangkeun jeung diobral. Urang aya di Dongguan Kota, Propinsi Guangdong, Cina. Pabrik nutupan wewengkon leuwih ti 5000 meter pasagi jeung taunan kaluaran 1500 ton sarta nilai kaluaran USD 2,000,000.

    Maca deui

    Artikel produk

    Konsumén urang:

    pikir keur waktos Anjeun

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk