• one
    • two
    • three
    • Bowl

      Bowl

    • piring

      piring

    • tuwung & bodo

      tuwung & bodo

    • tray

      tray

    • nedha bengi pesawat

      nedha bengi pesawat

    • asbak

      asbak

    • Anak

      Anak

    • PET

      PET

    • pawon

      pawon

      Piranti

    kok milih kita

    Dongguan Hongkang Melamina Co., Ltd iki diadegaké ing 2009.We sing spesialisasine ing produk melamina Manufaktur, pembangunan lan sale. We dumunung ing Dongguan City, Langkawi District, China. Pabrik nutupi area luwih saka 5000 meter persegi lan taunan output 1500 ton lan nilai output saka USD 2.000.000.

    Read More

    Featured produk

    Kita pelanggan:

    mikir kanggo wektu

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree