• Lajme

  • New Design Packaging for Melamine Measuring Spoon Set
   Post time: Mar-24-2018

   New Design Packaging for Melamine Measuring Spoon Set We rework the new design packaging for melamine measuring spoon set, to avoid the spoon set drop down easier from the store goods shelf. Welcome to visit and inquiry us. www.hkmelamine.com Lexo më shumë »

  • New Design Melamine Dinnerware Set
   Post time: Mar-22-2018

   New Design Melamine Dinnerware Set We created new designed dinnerware set made of 100%melamine, pass EU / FDA / LFGB food grade test standard. Welcome to visit and inquiry to us. www.hkmelamine.com Specification Item Name New Design Melamine Dinnerware Set Item No. TZ025 Shape Round Bo...Lexo më shumë »

  • 2018 New Style 15inch Serving Tray
   Post time: Mar-21-2018

   2018 New Style 15inch Serving Tray We developed new 15inch serving tray with handle model.Meet LFGB/EU/FDA food grade test standard. Welcome to visit us. www.hkmelamine.com Specification Item Name 2018 New Style 15inch Serving Tray Item No. TR081-2 Shape Rectangle Body Color White De...Lexo më shumë »

  • How to made melamine dinnerware? Something you never seen before (Section 1-Decal)
   Post time: Jan-30-2018

   What is Decal of melamine dinnerware? The melamine decal is a paper substrate that has printed on it a pattern or image that can be moved to melamine dinnerware surface upon contact. Why need decal? in the other words, what ‘s design’s value? Jonathan Ive, Apple Senior Vice President...Lexo më shumë »

  • “Do you really KNOW what is melamine dinnerware? “”No, i don’t”
   Post time: Jan-04-2018

   What is melamine and component? Chemical formula: C3H6N6 IUPAC name: 1,3,5-Triazine-2,4,6-Triamine CAS Number:108-78-1 Density: 1.574g/cm³ (water=1g/cm³) Hand feeling: Hard and solid Solubility in water: 3240 mg/L, 20℃ Melting point:345℃ Based on above physical and chemical property, melamine d...Lexo më shumë »

  • Why Chose Melamine Butter Knife in Daily Life?
   Post time: Dec-11-2017

   Why Chose Melamine Butter Knife in Daily Life? 1) Non-toxic 2) Scentless 3) Solid and safe 4) Durable and non breakable 5) Colorful and beauty Welcome to visit and inquiry to us. www.hkmelamine.com                            ...Lexo më shumë »

  • New Woven Rattan Melamine Dinnerware manufacturers, China Melamine Dinnerware
   Post time: Aug-25-2017

   New Woven Rattan Melamine Dinnerware manufacturers, China Melamine Dinnerware New melamine dinnerware collections are presenting to customer, which is looks like woven rattan but it melamine, hard plastic and very durable. Non-mildew like real rattan products. Round Melamine Dinnerware-Woven Ratt...Lexo më shumë »

  • How We To Do Inspection for Melamine Dinnerware?
   Post time: Aug-11-2017

   How We To Do Inspection for Melamine Dinnerware?  Most of melamine dinnerware factory won’t screening inspect items one by one, due to it can be able to reduce production cost. But end customer will found more defect items once get it. In order to offer customer items perfect, we decide to ...Lexo më shumë »

  • 2017 New Collections for Jade Style Melamine Dinnerware
   Post time: Aug-09-2017

   New Collections for Jade Style Melamine Dinnerware Through 3 month development, we created new Jade Style Melamine Dinnerware.  High glossy surface. Jade crystal clear which sunshine pass through. Heat resistance from -20~+120 centigrade. Easy clean,dishwasher safe Do not microwave It is accepta...Lexo më shumë »

  • Biodegradation melamine tableware made by Bamboo
   Post time: Jun-23-2017

   To environmental protection, we developed the bamboo melamine tableware which is composite over 80% pure bamboo, completely biodegradation. Meet FDA food grade test standard. At the meantime, you can put your brand or design on it. Let’s make it a better place, with beautiful tableware. If ...Lexo më shumë »

  • How to make melamine dinnerware different and to provide real, lasting value to customer?
   Post time: Jun-17-2017

   How to make melamine dinnerware different and to provide real, lasting value to customer? Almost all of melamine dinnerware are solid color, why don’y try to develop something novelty and creativity. We spend a few months to develop new color with raw material supplier, and now put on produ...Lexo më shumë »

  • Post time: Jun-14-2017

   Skillful workers is the key to polish well. Fine polishing tools are necessary. Polishing quality check and improvement,to make sure every products looks good. Final quality check to package.  Check video below.   Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jun-02-2017

   Sipas Plastikë Shoqata Industria e përpunimit të Kinës, tha eksperti Ma Zhanfeng: dendura takëm material amine është e padëmshme për njerëzit. Plotësisht i sigurt për t'u përdorur. Që në sintezën e materialit Melamine bazë, temperatura e përpunimit është 145 deri në 165 gradë Celsius, një presion 25 në 35 ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jun-02-2017

   Pllaka Melamine bën pamjen e mobiljeve të fortë, të shtypura me letër kokërr dru ngjyrë apo imitim në vetvete është e brishtë, pjatë Melamine në rrëshirë transparente lagur në formimin e filmit pas filmit të jetë e vështirë, filmi dhe substrate nxehtë presion në një pas një pe shumë të mirë ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jun-02-2017

   Në prokurimin e takëm Melamine, përdorin metodat e mëposhtme. 1. Shikoni nëse produkte të etiketuara me shenja aksesit kombëtare të tregut (0s), numri dhe detajet e biznesit. 2. Mundohuni të mos për të zgjedhur një takëm Melamine errët, ajo mund të përpunohen për të parandaluar përdorimin e materialeve të riciklueshme. 3. Përdorimi i ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jun-02-2017

   Disa hotel pajisje është shumë elegant, nga kurioziteti, disa konsumatorë do të lejohet të marr, kur të gjetur raste të tilla, stafi duhet menjëherë të raportojë kryetar i jurisë ose menaxher, nga një Përgjegjës edukatë të shpjegojë për durimin e konsumatorëve është duke e mbajtur një artikuj të mirë hotel përgjegjësia kamerier, duke u përpjekur t ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jun-02-2017

   Ajo sigurisht që është në përputhje me standardin kombëtar takëm Melamine darke, ju mund të pushoni siguroi se Melamine dhe reagim formal për të prodhuar materiale Melamine, reagimi reagimin pakthyeshme, nuk do të edhe një herë të rivendosë Melamine ose formal, por në këtë reagim, formal ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jun-02-2017

   Tani takëm Melamine po bëhet gjithnjë e më popullore, biznesmenë paskrupullt gjithashtu të përfitojnë nga kjo mundësi për të bërë fitime, në mënyrë që interesat e konsumatorëve nuk mund të garantohet, por nuk ka asnjë mënyrë për të zgjidhur, ju doni për të dalluar mes takëm vërtetë dhe të rreme atje janë ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Jun-01-2017

   Jo të gjitha vendos darke janë krijuar të barabartë. Ka vendosur formal darke, i cili përbëhet nga pllaka për çdo gjë nga sallatë të peshkut. Seti i informal darke mund të ketë më pak pjata, por ajo ende ofron një vend ku ju mund të dyja të thyer dhe gjalpë bukën tënde. Formale darke vë T ...Lexo më shumë »

  • PËRFITIMET E Melamine darke
   Ora Post: Jun-01-2017

   Kur është fjala për llojet e materialeve darke atje, nga enë prej argjile dhe gresi në porcelani gjobë dhe porcelani, nuk është gjithmonë një bollëk të zgjedhjes. Dhe në krye të kësaj, ju gjithashtu duhet të vendosë për të ngjyrave dhe modeleve, madhësive dhe formave, dhe më shumë - mundësitë janë të pafundme! Wond ...Lexo më shumë »

  WhatsApp Online Chat !