• Puipuiga Siosiomaga O Papatusi Melamine

    Papatusi Melamine faia e le foliga mai o meafale malosi, lolomiina ma le lanu po o le faafoliga pepa fatu laau lava e maʻaleʻale melamine ipu i le resin manino fufui i le faavaega o le ata ina ua maea le ata o se mea faigata, e lolomi le vevela o le ata ma le substrate i se tasi ina ua mavae se faatinoga lelei lava, faatasi ai ma e tau le meafale te le vali, o le laualuga o le faavaega o le lalolagi o le ata tifaga e puipuia ai, ofu, tetee valu, Naisuan Jian, e tetee atu vevela, aafiaga filogia.

    Tagata faatau i le filifiliga o ia ipu meafale, e faaopoopo atu i le amanaia ai o le lanu ma uiga le faamalieina, ae foi mai le tele o vaega e faailoa le foliga mai o le tulaga lelei: pe stains, maosiosia, indentation, porosity, lanu gloss e le toniga, e leai se aafiaga matautia Bubbling, ma po o le leai loimata pepa i le lotoifale po o le faaletonu aafiaga matautia ma isi. Afai o le aafiaga matautia o veneering le faapapaina o po o ua faaleagaina, e mafai ona e faaaogaina metotia nei e toe faaleleia: muamua i le nofoaga ua faaleagaina e tuu a ie susu, ma tuu lea o le uamea vevela i luga o le ie vevela, faamalosia le susu i le veneer, ina ia le veneer avea Fragmentation faigata ma faigata. Ina ia mafai ona muamua le faamamaina o le palasitika tuai, ona coated ma se vaega o le susu i le vaega vao o laau, ma i le laualuga matagā o le le lelei coated ma se vaega o fou palasitika, compaction, kelu e atoatoa matutu.
    Malamalama Papatusi Melamine, mildew, afi, vevela, mafuie, faigofie e faamamaina, faafouina, i le tausisia atoatoa ma faaola malosi, o le puipuiga o ecological taiala faavaeina, o lea alamanuia iloa foi o le laupapa ecological. I le faaopoopo atu i meafale mautu laau, ituaiga uma o meafale ipu vasega maualuga ai le auai Papatusi Melamine. I le maualuga o le faaiuga ofu atoa i le faaopoopoina e mafai ona taofia ai Papatusi Melamine le faaaogaina o formaldehyde ma urea o se resin faasaoina o meaai aumai ai i ni faafitauli o le siosiomaga i aafiaga filogia, o le isi Papatusi Melamine mafai foi ona suia le pepa o laupapa, ipu e faia e alumini faia o le faata, olo, aneti-static, toomaga, uamea ma isi maea.

    Papatusi Melamine, taua o le ipu e tolu cyanide, o le a saunia ai i le particleboard, laupapa susu, auala density fiberboard po o luga faigata laupapa alava, e fai i le ipu ogaoga vevela. I le faagasologa o le tuuina atu, e masani lava e ala i le tuufaatasiga o le tele o faaputuga o pepa, o le aofai o le faalagolago i le aofai o faamoemoega.
    E sili faatinoga laupapa density auala nai lo le e gata ai. Le faatulagaga i totonu o le MDF o lava, o le noatia e tele le malosi i lo o le laupapa vaega, o le laitiiti o le deformation, o le laualuga roughness e lelei ma malosi le uu fao. O le mea lea, o le faaaogaina o MDF substrate faia o le sili atu anagatā Papatusi Melamine, e sili atu tala meafale ipu e tetee atu ai le uiga o le faapotopotoga. O uiga Particleboard matua matagā, maualalo ifo nai lo le tau sa i ai muamua.

    Auina mai lau savali ia i tatou:

    Suesue TAIMI NEI
    • * CAPTCHA: Faamolemole filifili le vaalele


    taimi Post: Laitiiti-02-2017
    WhatsApp Online Chat !