• Bruk Melamin Servise å være forsiktig

    Det er absolutt i tråd med nasjonal Melamine Servise standard servise, kan du være trygg på at melamin og formaldehyd reaksjon for å produsere melamin materiale, reaksjonen irreversibel reaksjon, vil ikke en gang gjenopprette melamin eller formaldehyd, men i denne reaksjonen, er overdreven formaldehyd ( krever reaksjonsbetingelsene), som resulterer i reaksjonen etter utløpet av en liten mengde av fritt formaldehyd i materialet, men i oppfølgingen prosess for å prosessere noen frie formaldehyd vil gi ut en del, er det fortsatt en del av eksistensen av produkter, testen kvalifisert (gratis Formaldehyd migrasjon mindre enn 15 ㎎ / ㎏, EU-standard), kan som en handelsvare, til bordet vårt deg.
    Xinhua News Agency, American Medical Association, “Medical Medicine” magasinet nylig publisert en forskningsrapport som melamin som råstoff for produksjon av servise i høy temperatur prosessen, vil frigjøre kjemiske stoffer, med dietten i menneskekroppen.
    Forskerne valgte to grupper av friske voksne menn og kvinner som et objekt for studien, henholdsvis slik at de bruker melamin bolle og keramisk bolle matforbruk. Innen 12 timer etter spising, forskerne testet sine urinprøver.
    Resultatene viste at bruk av Melamin Dinnerware gruppe fag, er det gjennomsnittlige melamininnhold på urin en annen gruppe på 6,4 ganger.
    Studien ikke vurdere virkningen av melamin på menneskers helse, fra bestikk i melamin er en langvarig skade for menneskers helse kan ikke bekreftes. Eksperter påpekt at spedbarn nyrefunksjonen fremdeles er svak, så langvarig lav-dose inntak av melamin lett skade nyrefunksjonen.
    Melamin er en organisk forbindelse, er mye brukt i maling, plast, farmasøytika, tekstiler og andre felt. Som produkt kulde og varmebestandighet er god, anti-slipp holdbare, ikke lett å falme, melamin som viktigste råstoffet for etterligning porselen servise.
    Forskerne sier det medisinske miljøet på melamin kan føre til langsiktige biologiske effekter må fortsette forskningen.
    Melamin-formaldehyd-harpiks i seg selv er ikke-giftig, men det melamin-formaldehyd-harpiks inneholder en viss mengde av fritt formaldehyd, i mikrobølgestråling vil være for treg til å frigi, så for sikkerhet, vil bruken av melaminharpiks fremstilt av redskaper merkes “kan ikke settes i mikrobølgeovn”goodwill advarsel. Men dessverre: Ifølge stikkprøver, markedsprisen på 13 000 til 14 000 yuan / tonn melamin harpiks materiale for produksjon av dårlig kvalitet porselen servise mindre enn 20%. Med prisen på 5000 yuan / tonn urea-formaldehyd harpiks i stedet, nesten ulovlig produksjon av porselen servise bransje taus “skjulte regler.”

    Urea-formaldehydharpiks (UF)
    Urea eddik-harpiks (dvs. urea-formaldehydharpiks) er urea og formaldehyd ved tilsetning av polymerisasjonsreaksjonen av den termoherdende harpiks. Strukturen av produktet er forholdsvis kompleks, direkte av mengden av urea og formaldehyd, reaksjonssystemet pH, reaksjonstemperatur, tid og andre betingelser. Den urea-formaldehyd harpiks, som syntetiseres ved tradisjonell teori, er hovedsakelig delt i to trinn. Det første trinn er dannelsen av metylol-urea, som er tilsetnreaksjonstrinnet. Det andre trinns harpiks er polykondensasjonsreaksjonen trinnet.

    Send melding til oss:

    Forespørsel nå
    • * CAPTCHA: Vennligst velg Key


    Tidspunkt: Jun-02-2017
    WhatsApp Online Chat !